4 x Kobber lamper

Un petit village

houses31: Urbania højhus fra Kähler (249,-), 2: Urbania byhus fra Kähler (199,-), 3: Marmorhus fra Bloomingville (129,-), 4 og 5: House of money fra Ferm Living (199,95,-), 6: Sort træhus fra Blomingville (tror det koster 129,-, men kontakt Blomingville for den rigtige pris)

Disse små huse må gerne pynte i min vindueskarm, når jeg flytter ind i mit nye hjem. Dem fra Kähler har jeg allerede, og de giver det hyggeligste lys, og jeg tændte dem hver dag sidste vinter. Resten er simpelthen heller ikke til at stå for.

Huset som facon eller figur er generelt gennemgående i øjeblikket, hvis man ser på tidens boligtrend. Måske fordi huset repræsenterer hjemmets tryghed, hygge og familietid? Noget vi måske har brug for at mindes i disse finanskrisetider? Og apropos at spare, så er “Sparehusene” fra Ferm Living jo endnu et symbol på, at vores mode og boligtrends er præget af samfundets tendenser. Derfor er det ikke mærkeligt at se, at symboler på cozy, trygge rammer skinner igennem i boligmagasinerne for tiden.  

 Jeg er i hvert fald fan af de yndige huse, som sammen danner en hel lille landsby. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 x Kobber lamper