Hilfling Design // Lyngby

Our first sofa

Sofa

Til venstre og billedet nederst i midten: Pinterest.com, øverst i midten: voga.com, til højre: egne billeder.

Så skete det endelig! Vi fik vores første sofa. Da vi har boet i en 1-værelses alt for længe, har vi ikke haft plads til en sofa før nu, hvor vi endelig får mere plads i vores nye hjem. Så vi var selvfølgelig ikke længe om at beslutte, at en sofa skulle være vores første møbelkøb.

Vi valgte en sofa fra voga.com. Voga.com er en engelsk virksomhed, som sælger møbler, der er kopier af designermøbler, men selvfølgelig til en meget lavere pris og samtidig i en overraskende god kvalitet. Vores sofa skulle være en kopi af en Florence Knoll sofa. Men da hverken jeg eller min kæreste kendte til hende Florence Knoll eller hendes sofa, var vi egentlig ligeglade. Vi faldt bare for voga.com’s version, lige da vi så den, og vi besluttede at købe den, da det var den første sofa vi begge kunne lide. Ca. 2 måneder senere fik vi sofaen leveret, og vi elsker den. Den er helt perfekt. Syningerne er så flotte, cashmere/uld stoffet er rigtig lækkert, og farven er også, som vi håbede på. 
Og synes jeg så, at det er okay, at købe kopimøbler? I princippet synes jeg, at det er okay, hvis det er lovligt. Og det er det stadig. Så må det være op til den enkeltes smag, om han eller hun ønsker kopier frem for den ægte vare. Jeg ville selvfølgelig helst have købt Florence Knolls egen sofaskønhed, men da jeg ikke har ca. 10.000 £, var det desværre ikke en mulighed. Og da jeg ikke engang kendte til hende, og faldt for voga.coms version, så synes jeg nu, at det er okay. Hvad tænker I derude? 

Kh Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilfling Design // Lyngby